nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Befelé forduló mellbimbó plasztika

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

Sok nőnek vannak olyan mellbimbói, amelyek időnként vagy állandóan befelé állnak. Bár gyakori, a befelé forduló mellbimbóról ritkán beszélnek, mivel ez az állapot gyakran zavaró és hatással van a páciensek önbizalmára.

A befelé forduló mellbimbó mindkét mellben ugyanolyan mértékben lehet befordult; általában azonban enyhe aszimmetria tapasztalható az egyik mellbimbó esetében, amely jelentősebb, mint a másik. A befelé forduló mellbimbót a mellcsatornák feszes és megrövidült szövete okozza. A befelé forduló mellbimbó műtétileg korrigálható a megrövidült csatornák felszabadításával, a legtöbb esetben minimálisan invazív technikával.

A mellbimbó inverziónak három fő típusa van:

 1. fokozat, amikor a kifordult mellbimbó alkalmanként, külső ráhatás nélkül kifordul
 2. fokozat, amikor a kifordult mellbimbó külső ráhatást igényel a kifordításhoz, és
 3. fokozat, amikor a kifordult mellbimbó egyáltalán nem jön ki.

Sok nőnél a fentiek kombinációja fordul elő (például I. fokozat az egyik mellben és II. fokozat a másikban, vagy akár normális az egyik mellben és III. fokozat a másikban.

Esetenként a mellbimbó inverzió enyhébb formái reagálnak a nem sebészeti beavatkozásokra, mint például a "niplette" külső szívás, amikor egy készüléket használnak otthon, amely vákuumhatást fejt ki a mellbimbóra, és idővel "kihúzza" azt). Ez azonban nagyon ritkán hatásos a II. és III. fokú, és csak nagyon ritkán az I. fokú, kifordult mellbimbó esetében.

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.