nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Aqualix – zsírbontó injekció

  • Kezelés ára
    Ft-tól

Az Aqualyx zsírbontó injekció olyan zsírbontó kezelésként működik, amely a zsír eltávolítását célozza meg bizonyos területekről. Fő felhasználási területe a makacs területeken lévő felesleges zsír kezelése, amely sok férfi és nő számára problémát jelenthet, a jó egészségügyi stílus, például a testmozgás és a megfelelő étrend ellenére.

Alternatívája az olyan szélsőségesebb kezeléseknek, mint a zsírleszívás, amely olyan zsíros területeket célozhat meg, amelyek egyszerűen nem akarnak elmozdulni. Ilyenkor az Aqualyx zsírbontó injekció segíthet!

Az Aqualyx Lipoterápia a zsírleszívás nem sebészeti alternatívája. Olyan zsírbontó terápia, amely csökkenti a makacs zsírlerakódásokat azokon a nehéz területeken, mint például a has, a külső és belső combok, sőt még az áll területén is. Úgy működik, hogy a zsírlerakódásokhoz tapad, és egy idő után lebontja azokat. A zsírt ezután a szervezet természetes módon feloldja és kiöblíti. Az Aqualyx zsírbontó injekciókat képzett orvos adja be. Az eredmények hatékonyak, gyorsak és minimálisan invazívak. Az Aqualyx zsírbontó injekciókkal szinte minden kisebb zsírlerakódás kezelhető, de a legnépszerűbb kezelési területek közé tartoznak a következők:

  • Áll
  • Has
  • Combok
  • Karok
  • Kezelés ára
    Ft-tól

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.