nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Felszívodó szálak

 • Felszívódó szálak COG
  Ft-tól
 • Szilikonos szálazás
  Ft-tól
 • Felszívódó szálak PDO
  Ft-tól
 • Aptos
  Ft-tól

A "No Blade Facelift" az új trend, amelyet számos híresség tett népszerűvé az utóbbi időben, és amely kiváló és hatékony nem sebészeti technika a bőr megemelésére és feszesítésére. A PDO COG szálak képesek az arckontúrok újradefiniálására és kollagéntermelésre késztetnek. A kezelés az arcszövet integrált tartószerkezetének részét képezi azáltal, hogy ösztönzi a természetes kollagénszintézist, azonnali eredményekkel, amelyek 6 hónap alatt érik el csúcspontjukat és 2-3 évig tartanak.

A kezelési területek közé tartozik az arc és az állkapocs. A tüskés szálak azonnali emeléssel és feszesítéssel javítják az arc megjelenését. Az elkövetkező hónapokban a bőr új kollagén termelését is ösztönzik, hogy növeljék a bőr térfogatát és megfiatalítsák a bőrt.
A PDO szálak önmagukban, önálló eljárásként vagy más kezelésekkel kombinálva is alkalmazhatók.

Hogyan működik?

Az eljárás során a szálakat a bőr felszíne alá, a bőr alatti részekbe vezetjük be.
Ezek az apró szálak, amelyek apró tüskékkel rendelkeznek, a bőrhöz rögzülnek, és a szálak felhúzása közben a helyén tartják azt, hogy simább és feszesebb megjelenést eredményezzenek. A PDO-ból (polidioxanon) készült szálak idővel a kollagén termelődést is serkentik, ami további feszességet biztosít.
Az arc megemelése és feszesebbé tétele visszaadja a bőr erejét és rugalmasságát, és látványosan fiatalabbnak tűnő megjelenést biztosít.

A felszívódó szálak egy speciális anyagból, PDO-ból (polidioxanon) készülnek. Ezt az anyagot az orvostudományban már évek óta használják a varrócérnák, az ortopédia, a plasztikai sebészet, a gyógyszeradagolás, a szív- és érrendszeri alkalmazások és a szövettechnológia területén. Rendkívül kompatibilis a testtel, így negatív reakciók vagy allergia valószínűtlenné válik.

A polidioxanon segít serkenteni a szervezet természetes kollagéntermelési folyamatait, visszaadva a bőr erejét és rugalmasságát. A szálak idővel 12-18 hónap alatt biológiailag lebomlanak.

A kezelés nagyjából egy órát vesz igénybe és nem követi felépülési idő, úgy azonnal visszatérhet amunkába. 24 órán keresztül érezhet bőrérzékenységet, de ez teljesen normális. Megjelenhet enyhe duzzanat vagy véraláfutás, ami néhány napon belül elmúlik.

 • Felszívódó szálak COG
  Ft-tól
 • Szilikonos szálazás
  Ft-tól
 • Felszívódó szálak PDO
  Ft-tól
 • Aptos
  Ft-tól

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.