nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Spring thread

  • Kezelés ára
    Ft-tól

A Spring Thread egy minimálisan invazív sebészeti technika, amely már évek óta létezik. A kezelés során használt szálak biztosítják az emelés fenntartásához szükséges rugalmasságot és erőt, ugyanakkor lehetővé teszik a bőr és a környező szövetek természetes mozgását, korlátozás és teljes izommozgékonyság nélkül.

Spring thread kezelés a hagyományos műtét alternatívája, ami tartós eredményt ad. A speciálisan kialakított cérnaszálak egyedülállóak, és a nyak, a megereszkedett arc és a szemöldök megemelésére használhatók.

Kinek ajánlott a kezelés?

Ez az eljárás azoknak a pácienseknek ajánlott, akik a műtét alternatíváját keresik, túl fiatalok a műtéthez, vagy már volt műtétjük, és észrevették, hogy az eredmények elkezdtek "lazulni".

Sebészeti szálakat használnak:

  • A megereszkedett bőr megemelésére
  • Az arckontúrok újrapozícionálására
  • A kollagéntermelés serkentése céljából

A kezelés

A kezelés hossza a kezelt területtől függ, általában 45-90 percet vesz igénybe. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, igény esetén egyéb megoldásokra is van lehetőség.

A gyógyulás

Javasoljuk, hogy a páciensek a beavatkozást követően 7-10 napot vegyenek ki a szokásos munkahelyi és társadalmi kötelezettségeikből. A műtétet követően az arc érezhetően duzzadt lehet, és valószínűleg véraláfutások is jelentkeznek. Az arc mozgása a műtét után néhány napig korlátozott, és az első 3 napban folyamatosan fejkötőt kell viselni.

A beavatkozás tartóssága

Az ehhez a műtéti eljáráshoz használt szálak tartósak és nem szívódnak fel. Az eredmények a hagyományos műtéti technikákhoz hasonlóak, és várhatóan 3-5 évig tartanak.
 
 
 

  • Kezelés ára
    Ft-tól

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.