nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Sculptra

 • Kezelés ára
  Ft-tól

Mi az a Sculptra-kezelés?

Az eljárással az arc természetes módon fiatalítható meg. Ez egy injekciós kúra, ami 3-4 alkalomból áll. A Sculptra különösen hasznos a nasolabialis ráncok (mosolyráncok), a szájat keretező ráncok (marionett ráncok) és az állráncok kezelésében, de valójában az egész arc nagy részén alkalmazható a térfogat növelésére. A Sculptra kezelésből eredő esztétikai javulás akár két évig is eltarthat.

A Sculptra előnyei

 • Jelentős fiatalítja az arcot műtét nélkül
 • Hosszan tartó eredmények (akár két évig) érhetők el
 • Viszonylag fájdalommentes, rövid eljárás
 • Minimális mellékhatások
 • Minimálisan invazív injekciós eljárás
 • Nincs felépülési idő
 • Természetesnek tűnő, fiatalos eredmény

A kezelés menete

A kezelés előtt a plasztikai sebész megvizsgálja a páciens bőrét, megbeszélik az orvossal a problémákat és azt, hogy a Sculptra a legmegfelelőbb megoldás-e. Ezt követően az arcot megtisztítja az orvos és megkeresi, hogy hova kell beadni az injekciókat a megfelelő hatás érdekében. Igény esetén érzéstelenítő krémet használnak a kezelés során. Végül az injekcióval a bőr mély rétegeibe juttatják a kezelőanyagot, hogy kitöltse az üreges területeket és kisimítsa a mélyebb arcráncokat és redőket.
 
A Sculptra kezelések rövidek, és alig vagy egyáltalán nem okoznak kellemetlen érzést. A Sculptra-kezelés pontos időtartama a kezelt területtől vagy területektől függ. Általában fél órától negyvenöt percig tartanak.

A gyógyulás

A Sculptra számos előnye közül az egyik, hogy a Sculptra kezelések után nincs szükség felépülési időszakra. A kezelés rövid és viszonylag fájdalommentes. A legtöbb ember a Sculptra-kezelés után azonnal visszatérhet a szokásos tevékenységeihez. Előfordulhat azonban, hogy némi duzzanatot, véraláfutást vagy más enyhe mellékhatást tapasztal, de ez néhány napon belül elmúlik.

A gyógyulási folyamat felgyorsítása érdekében a kezelt területekre hideg borogatást lehet tenni és masszírozni azokat. Mindenképpen kerülni kell a napozást és a szoláriumozást, amíg a bőrpír vagy a duzzanat el nem múlik.

 • Kezelés ára
  Ft-tól

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.