nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Zsírfeltöltés nanofat-tal

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

A nanofat injekció egy nagyon sikeres módszer az öregedés miatt elvesztett térfogat pótlására az arcon. Alkalmazható a szem alatt, az arcon, a homlokon, az állon és az arc egyéb részein. Ezenkívül nagyon természetes és fiatalos megjelenést biztosít.

Mi az a Nanofat zsírfeltöltés?

A Nanofat zsírfeltöltés egy speciális zsírátültetési módszer, amely során a zsírszövetben gazdag régióból mikroinjekciós technikával eltávolított zsírszövetet egy speciális módszerrel úgy kezeljük, hogy azt alkalmassá tegyék az adott régióra történő alkalmazásra.

Az eljárás során nyert zsírszövet és komponensei őssejtekben gazdagok. Emellett sebgyógyulást és szövetregenerációt biztosító komponenseket is tartalmaz.

A nanoszövet-transzplantáció, amelyet az öregedéssel csökkent vagy elveszett arckontúr helyreállítására vagy a régió átformálására alkalmazunk, a bőr megfiatalítását is elősegíti. Ennek oka, hogy a befecskendezett nanozsír őssejtekben gazdag.

Mi a különbség a zsírfeltöltés és a nanofat injekció között?

A zsírleszívásos módszerrel gyűjtött zsírszövet felhasználásával végzett zsírfeltöltés és a nanofat módszerrel gyűjtött zsírszövet befecskendezése között az alapvető különbség az, hogy a nanofat módszerrel átültetendő zsírt először steril körülmények között centrifugáljuk a zsír elvékonyítása és finomítása érdekében, majd emulziós eljáráson vezetjük át.

Ily módon az eltávolított zsírszövetet mechanikusan sejtekké izoláljuk, hogy őssejtekben gazdag nanozsírsejteket nyerjünk.

Miért jó a nanofat átültetést?

A nanofat befecskendezés olyan alkalmazás, amelynek célja a bőrfiatalítás, a lézer utáni regenerálódás és a finom ráncok csökkentett megjelenése, és különösen az arcon és a dekoltázsban ad nagyon hatékony eredményeket.

Nanofat beültetés a szem alatti régióban

A nanofat injekció az egyik legkedveltebb módszer a szem alatti régió bőrsötétedésével, mélyedésével és egyenetlenségeivel küzdő pácienseknél. Úgy nyerjük ki, hogy a pácienstől eltávolított zsírt úgy bontjuk le és szűrjük, hogy az a legkisebb injektorokon is áthaladjon. A nanofat beültetéssel a zsírsejtekben található egyes természetes anyagok szabadulnak fel, amelyek csökkentik a bőr ráncait és oldják a sötétedő bőrszínt. Ezért különösen kedvelt módszer olyan személyeknél, akik elsősorban fiatalító hatást és jobb bőrminőséget igényelnek némi térfogat-visszaállítással.

A nanofat-transzplantáció nagyon sikeres eredményeket ad a feltöltött területek (szemkörnyék, ajkak, orcák, homlok stb.) feltöltésében is.

Mely régiókban alkalmazható a nanofat injekció?

A nanofat injekció minden olyan bőrfelületre alkalmazható, amely csökkent bőrminőségűnek, ráncosnak, elvékonyodottnak, sérültnek és foltosnak tűnik.

A nanofat egy őssejtekben rendkívül gazdag zsírtípus, amelynek fő feladata a szövetek helyreállítása és regenerálása. Minden olyan területen alkalmazható, ahol fokozott bőrminőség és bőrjavulás szükséges, különösen a szem alatti területen, az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézen.

A nanofat injekció elsősorban a következőkre alkalmazható:

 • Sötét karikák a szem alatt
 • Finom vonalak a szemkörnyékben
 • Beesett területek az arcon
 • Finom ráncok a száj körül és az arcon
 • Finom ráncok a dekoltázsban
 • Finom ráncok a nyakon
 • A zsírleszívás vagy trauma által okozott beesett bőr képe
 • Seb okozta bőrdeformáció
 • A kezek életerejének öregedés miatti elvesztése

Hogyan történik a nanofat injekció beadása?

Az alkalmazás fő elve az, hogy a páciens zsírban gazdag régiójából vett zsírszövetet őssejtekkel dúsított kanülök segítségével az alkalmazási területre injektáljuk. A nanofat beültetés során a begyűjtött zsírszövetet mechanikusan sejtekre bontjuk. Ezután megszűrjük, hogy őssejtekben gazdag nanozsírsejteket nyerjünk. A nagy mennyiségű citokint tartalmazó zsírszövetet, amelyet speciális szűrők segítségével olyan mértékben elvékonyítottunk, hogy az átférjen a 0,7 mm-es kanülökön, az eljárás utolsó szakaszában közvetlenül a kezelendő terület bőr alatti rétege alá fecskendezzük.

Mi az a citokin?

A citokin a növekedési faktort felszabadító anyag neve. Ez teszi lehetővé a gyógyító sejtek aktiválását az alkalmazás helyén és a sérült szövet gyors kezelését.

Honnan nyerik a zsírt a nanofat-transzplantációhoz?

A test bármely pontjáról lehet zsírt nyerni, amely tartalmazza a szükséges zsírmennyiséget. Különösen az alhasi zsír, a köldök körül, a combok belső oldalán és a térdben található zsír alkotja a nagy mennyiségű őssejtet tartalmazó területeket.

Kiknél végezhető nanofat zsírátültetés?

Bármely egészséges személy, akinél elkezdtek megjelenni a ráncok, a depresszió és az öregedés egyéb jelei, részesülhet nanofat injekciós kezelésben.

A nanofat injekciót bizonyos mennyiségű térfogat helyreállítására, olyan terület hibáinak eltüntetésére, ahonnan korábban zsírt távolítottak el, valamint a bőr minőségének javítására is el lehet végezni.

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.