nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Radiesse

 • Kezelés ára
  Ft-tól

Mi az a RADIESSE?

A RADIESSE® egy, az FDA – azaz az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal - által jóváhagyott töltőanyag, amely segít a szervezet természetes kollagéntermelésének ösztönzésében és csökkenti a térfogatvesztést. A kollagén a testünk által természetes anyag, annak fő proteinje, melynek feladata, hogy a bőrnek struktúrát és feszességet biztosítson.

A RADIESSE lassan lebomló kalcium-hidroxilapatit (CaHA) mikrogömbökből áll, amelyek kitöltik az arc volumenhiányos részeit és serkentik a kollagéntermelést, különös tekintettel az alábbi területeken:

 • orcák
 • áll
 • állvonal
 • nasolabiális redők
 • marionett ráncok

Bár leggyakrabban az arcon alkalmazzák, ez az injekciós kezelés a kézfejen is alkalmazható. A RADIESSE kézfiatalítás fókusszal célzott térfogatnövelést biztosít az öregedés jeleinek minimalizálása érdekében.

Mire számíthatok a kezeléssel kapcsolatban?

A RADIESSE kezelések ambuláns módon zajlanak, rendelőnk kényelmében.

A hatóanyagokat egy vékony tű segítségével, érzéstelenítést követően fecskendezzük gondosan a bőrbe. A fájdalomérzet így tehát minimális. A beavatkozás időtartama több tényezőtől függ - feltöltésre váró terület mérete, volumenpótlás léptéke -, így a kezelés akár 30-50 percet is igénybe vehet.

A RADIESSE kezelések után a szokásos napi tevékenységek, rutin ugyanúgy folytatható tovább. Előfordulhat, hogy a kezelt területeken érzékenységet, esetleg véraláfutást vagy duzzanatot észlelünk, de ezek az apró mellékhatások, amelyek 1-2 napon belül elmúlnak.

A legjobb eredmények elérése és fenntartása érdekében sorozatos beavatkozás is javallott lehet a szakorvos iránymutatása szerint. Az elért hatás a kezelések vagy kezeléseket követően akár egy évig is fennáll.

Az állapotfelmérő diagnosztikai konzultáció segít abban, hogy meghatározzuk a pácienseink elvárásaihoz és vágyott eredményeihez leginkább passzoló kezeléstípust. Ezáltal teljesen személyre szabott kezelési tervet dolgozhatunk ki a legjobb eredmények elérésének és fenntartásának érdekében.
Szeretettel várjuk az IVIMED-ben!

 • Kezelés ára
  Ft-tól

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.