nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

PRP terápia

A PRP terápia, vagyis a sajátvér terápia során a vérben található vérplazmák segítik elő a bőr fiatalítását. Ez a kezelés kiváló lehetőség azok számára, akik a bőrfeltöltő anyagoknál természetesebb megoldást keresnek bőrük felfrissítésére.

Mi az a PRP terápia?

A PRP  (Platelet Rich Plasma – Vérlemezkékben gazdag plazma) nagy mennyiségű tápanyagot, vitamint és növekedési faktorokat tartalmaz, ezért képes revitalizálni és "felébreszteni" a bőrt azáltal, hogy beindítja a vadonatúj sejtek megújulását. A növekedési faktorok - mikronedlinggel, mikrodermabrázióval, injekciókkal vagy lézerterápiával kombinálva - képesek a sérült bőr gyógyítására és helyreállítására, valamint új feszesség és rugalmasság elérésére.

Felkészülés a PRP terápiára

Pár héttel a kezelés időpontja előtt fel kell hagyni a vérhígító hatású készítmények szedésével, 1 héttel a kezelés előtt tilos bármilyen arckezelést végezni és 3-4 nappal előtte pedig el kell hagyni a gyulladáscsökkentő gyógyszereket. Közvetlenül a terápiát megelőzően egészséges ételeket és sok folyadékot kell fogyasztani.

A kezelés menete

A bőrfiatalító kezelés a bőr megtisztításával és előkészítésével kezdődik, ha pedig szükség van rá, akkor helyi érzéstelenítést alkalmaznak. A páciens karjából vért vesznek, ezt egy készülékbe helyezik, hogy a vörösvérsejteket elválasszák a vérlemezkékben gazdag plazmától. Miután a plazmát leválasztották és megtisztították, egy fecskendőbe töltik, hogy azt az arcba fecskendezzék.

Milyen eredmények várhatók?

  • Serkenti a természetes kollagén- és elasztintermelést
  • Növeli a sérült szövetek véráramlását és helyreállítja a károsodásokat
  • Feszesíti a bőrt
  • Minimalizálja a kitágult pórusokat
  • Csökkenti a ráncokat, a vonalakat, az orr- és szemöldökráncokat
  • Javítja a fakó bőrtónust és az egyenetlen textúrát
  • Halványítja a szem alatti sötét karikákat
  • Feszesíti az állkapocsvonalat
     

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.